Vernieuwde patiëntomgeving

Regel gemakkelijk en snel je zorg online!

In het online patiëntportaal kun je 24 uur per dag snel, veilig en online contact met ons huisartsen opnemen, afspraken inplannen en herhaalrecepten aanvragen. Met jouw eigen account log je veilig in en is opnieuw je gegevens invoeren niet meer nodig.

Heb je al een account?

Log in met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord als hiervoor.

Nog geen account?

Je kunt hier een account aanmaken.

Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat je account geactiveerd is.

Jouw voordelen van een eigen account

Het patiëntenportaal biedt zowel voordeel voor jouw als voor ons huisartsen.

Beveiligde omgeving

Een vernieuwde veilige patiëntenomgeving. Regel veilig uw zorg online bij onze praktijk. Log in met jouw gebruikersnaam, wachtwoord en beveiligingscode.

Afspraken inplannen

Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u hiervoor gemakkelijk gebruik maken van de webagenda.
w

Vragen stellen

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u veilig een bericht naar uw zorgverlener sturen.

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een account aan voor het patiëntportaal?

Ga naar het patiëntportaal. Hier vind je de mogelijkheid een account aan te maken. Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat je account actief is. Wil je voor die tijd contact, neem dan telefonisch contact met ons op.

Inloggen in mijn patiëntportaal lukt niet, wat nu?

Op moment dat inloggen meerdere keren niet lukt, neem dan telefonisch contact met ons op. De assistente zal haar best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.