Afspraak maken

Je kunt op diverse manieren een afspraak maken. Als het niet dringend is, kun je  eenvoudig online een 15 minuten afspraak inplannen via het patiëntportaal. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken. Bel ons bij voorkeur ‘s ochtends tussen 08.00 – 12.00 uur op telefoonnummer 023-5327800.

Tijdens onze werkzaamheden tussen 12.00 – 13.00 uur en na 16:00 uur zijn wij alleen voor spoed bereikbaar, bel dan 023-5327800 en toets 1.

Onze spreekuren

 Spreekuur volgens afspraak
Het inloopspreekuur is afgeschaft. Door de Coronacrisis waren we genoodzaakt het inloopspreekuur zonder vooraankondiging direct af te schaffen. We kiezen er voor om het inloopspreekuur niet te laten terugkeren. Wel blijven we om 7:30 uur starten, zoals je van ons gewend bent! Misschien kost het iets meer planning, maar minder wachttijd op het moment zelf.

Telefonisch spreekuur
Heb je een kleine gezondheidsklacht en wil je een van onze huisartsen telefonisch spreken voor advies? Neem contact met ons op. Iedere werkdag houden wij telefonisch spreekuur. We bellen je terug rond een met jou afgesproken moment. Je kunt dan uitsluitend bij ons terecht met korte vragen en voor uitslagen van medische onderzoeken. We houden deze telefoongesprekken graag zo kort mogelijk, zodat de wachttijd voor andere patiënten tot een minimum wordt beperkt. We vragen je begrip hiervoor.

Spreekuur op afspraak
Op werkdagen houden wij elke dag spreekuur op afspraak. Hiervoor plan je eenvoudig online een 15 minuten afspraak in via het patiëntportaal. Wil je liever telefonisch een afspraak maken? Bel ons bij voorkeur op werkdagen ‘s ochtends tussen 08.00 en 12.00 uur op telefoonnummer 023-5327800.

Een consult met een van onze huisartsen duurt maximaal 15 minuten en is bestemd voor één persoon en één kwaal (of eventueel twee kleine klachten). Bij het maken van een afspraak zal er gevraagd worden naar de reden voor je afspraak. Onze assistentes zijn hier speciaal voor opgeleid. Hierdoor kunnen wij zo goed mogelijk een inschatting maken van de aard en spoedeisendheid van je klachten. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met deze informatie om.

Heb je meerdere klachten te bespreken, kom je voor een kleine chirurgische ingreep of heb je een vraag die minder geschikt is voor een consult van 15 minuten? Geef dit dan aan bij het inplannen van een afspraak, dan maken wij indien mogelijk meer tijd voor je vrij. 

Contact

Praktijk Hart van Haarlem
Kenaustraat 8a
2011 MX Haarlem

bij spoed 023-5327800, toets 1
telefoon overdag 023-5327800

Zoek je specifieke informatie over gezondheid en ziekten? Voor medische informatie verwijzen wij je graag door naar de website Thuisarts.nl.